Hoitomaksut

Päiväkoti Keinuhevonen Oy toimii palvelusetelituottajana Orimattilan ja Lahden kaupungin asiakkaille.

Kirjallinen palvelusopimus laaditaan Päiväkoti Keinuhevosen kanssa. Tämän jälkeen asiakas hakee palveluseteliä Orimattilan/Lahden kaupungilta sähköisesti.

Palveluseteli on tulosidonnainen. Seteliin ovat oikeutettuja alle 6-vuotiaat lapset. Kaupunki myöntää palvelusetelin asiakkaalle ja maksaa myönnetyn setelin Päiväkodille. Päiväkoti laskuttaa perheiltä asiakkaan omavastuuosuuden.

Päiväkoti Keinuhevosessa lisämaksun suuruus on 42€/kk.

Päiväkoti Keinuhevosessa tarjotaan hoitoa, kasvatusta ja opetusta myös yli 6-vuotiaille lapsille. Esiopetuksen muu vastaava toiminta on tarkoitettu esiopetusikäisille lapsille. Tämä palvelu on perheille maksullista.

Maksuissa on kaksi osaa: Kelan yksityisen hoidon tuki ( Hoitoraha, mahdollinen tulosidonnainen hoitolisä+kuntalisä) ja vanhempien maksama hoitomaksu. Huoltaja hakee yksityisen hoidon tuen Kelasta. Kela maksaa tuet suoraan Päiväkoti Keinuhevoselle ja asiakkaan omavastuuosuuden laskuttaa perheeltä päiväkoti. Tuen lomakkeet täytetään päiväkodilla yhdessä huoltajan kanssa ja päiväkoti toimittaa kaikki lomakkeet Kelaan.

Neuvomme mielellämme palveluseteliasioissa sekä Kelan tukiasioissa!

16.6.2011 @ 9.50