Esittely

Päiväkoti Keinuhevonen Oy on yksityinen päiväkoti, jonka toiminta on käynnistynyt 1.8.2005.

Päiväkoti sijaitsee Orimattilan luonnonkauniissa kangasmaastossa korkeiden mäntyjen siimeksessä, mistä itse rakennuskin, Mäntylinna, on saanut nimensä. Kunnioitettavaan, yli 60 vuoden ikään päässyt kivitalo on herätetty henkiin pienten lasten iloisista askelista. Nykyisin talon ylimmissä kerroksissa on myös asuinhuoneistoja.

Päiväkoti keinuhevonen aloitti toimintansa kolmen yrittäjän voimin elokuussa 2005 ja talossa touhusi 21 lapsukaista. Keväällä 2008 saimme lisätilat alakerrasta ja nykyisin talo tarjoaakin hoitopaikan 29:lle 3-7 -vuotiaalle lapselle. Lisäksi päiväkoti tarjoaa tilanteen mukaan iltapäivähoitoa muutamille koululaisille, jotka ovat meillä aikaisemmin hoidossa olleita lapsia. Kolmen yrittäjän lisäksi talossa työskentelee kaksi hoitajaa ja keittiöstä vastaa emäntä.

 

Kahden kerroksen toimitilat antavat loistavat ja monipuoliset mahdollisuudet jakaa toimintaa lasten iän ja kehitystason mukaisesti. Talossamme johtavina arvoina ovat kodinomaisuus, lapsuutta ja leikkiä kunnioittava, iloinen ja kiireetön ilmapiiri. Koko henkilökunta on sitoutunut yhteisiin arvoihin sekä yhteiseen toiminnan suunnitteluun. Tavoitteena on luoda ja ylläpitää hyvän olon tunne niin lapsille kuin aikuisillekin.

 

 

Päiväämme rytmittävät ruokailut, ulkoilut, lepo-aika sekä ohjattu toiminta ja lasten omat leikit. Aamupala tarjotaan klo 8.00-8.30, lounas n. klo 11.15 ja välipala n. klo 14.00. Päivän kaikki ateriat valmistetaan päiväkodissa kodinomaisesti vahvalla ammattitaidolla. Tuoretta kotiruokaa kokkailee talon emäntä. Lepo-aika on klo 12-14. Ja ulkoilua meillä on aamu- ja iltapäivällä .

Kuukauden alussa jaamme perheille kuukausikirjeen, jossa kerromme tulevan kuukauden toiminnasta ja tapahtumista. Kuukausikirje on luettavissa myös nettisivuilta.

 

 

 

 

 

16.6.2011 @ 9.48